Σεισμοσ Κρητη Σημερα - Ελασσόνα: Νέα σεισμική δόνηση 3,7 / 12 οκτωβρίου 2021 / 23:44 .

12 οκτωβρίου 2021 / 23:44 . Ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός. Η κρήτη έχει μεγάλα ρήγματα που συνδέονται με ισχυρούς σεισμούς. Συνεχίστηκαν και σήμερα οι έλεγχοι και οι αυτοψίες από μηχανικούς του υπουργείου υποδομών και . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε επίκεντρο τα 7 χλμ.

Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών έπληξε σήμερα το πρωί την επαρχία . Ελασσόνα: Νέα σεισμική δόνηση 3,7
Ελασσόνα: Νέα σεισμική δόνηση 3,7 from cdn.i-diakopes.gr
Νέος σεισμός τώρα στο αρκαλοχώρι στην κρήτη. Ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός. Για σταδιακή εκτόνωση του φαινομένου κάνει ο λόγο ο γεράσιμος χουλιάρας. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε επίκεντρο τα 7 χλμ. Συνεχίστηκαν και σήμερα οι έλεγχοι και οι αυτοψίες από μηχανικούς του υπουργείου υποδομών και . «eκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πολίτες της κρήτης που χτυπήθηκαν από ισχυρό σεισμό σήμερα. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια . Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών έπληξε σήμερα το πρωί την επαρχία .

12 οκτωβρίου 2021 / 23:44 .

Ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός. Λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ της δευτέρας σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών, ενώ έως σήμερα το πρωί . Η δεύτερη σεισμική δόνηση καταγράφεται στα 4,6 ρίχτερ, στις 14:54 το μεσημέρι της τετάρτης στην κρήτη. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε επίκεντρο τα 7 χλμ. Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα . Σεισμός τώρα στο ηράκλειο κρήτης. Για σταδιακή εκτόνωση του φαινομένου κάνει ο λόγο ο γεράσιμος χουλιάρας. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια . 12 οκτωβρίου 2021 / 23:44 . Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών έπληξε σήμερα το πρωί την επαρχία . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,8 ρίχτερ .

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια . Λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ της δευτέρας σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών, ενώ έως σήμερα το πρωί . Για σταδιακή εκτόνωση του φαινομένου κάνει ο λόγο ο γεράσιμος χουλιάρας. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,8 ρίχτερ . Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών έπληξε σήμερα το πρωί την επαρχία .

12 οκτωβρίου 2021 / 23:44 . Επιδείνωση της κατάστασης στο
Επιδείνωση της κατάστασης στο from www.thepressroom.gr
Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών έπληξε σήμερα το πρωί την επαρχία . Σεισμός τώρα στο ηράκλειο κρήτης. Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. 12 οκτωβρίου 2021 / 23:44 . Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα . Νέος σεισμός τώρα στο αρκαλοχώρι στην κρήτη. Λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ της δευτέρας σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών, ενώ έως σήμερα το πρωί . Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης.

Για σταδιακή εκτόνωση του φαινομένου κάνει ο λόγο ο γεράσιμος χουλιάρας.

Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,8 ρίχτερ . Σεισμός τώρα στο ηράκλειο κρήτης. Λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ της δευτέρας σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών, ενώ έως σήμερα το πρωί . 12 οκτωβρίου 2021 / 23:44 . Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών έπληξε σήμερα το πρωί την επαρχία . Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Η δεύτερη σεισμική δόνηση καταγράφεται στα 4,6 ρίχτερ, στις 14:54 το μεσημέρι της τετάρτης στην κρήτη. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε επίκεντρο τα 7 χλμ. «eκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πολίτες της κρήτης που χτυπήθηκαν από ισχυρό σεισμό σήμερα. Για σταδιακή εκτόνωση του φαινομένου κάνει ο λόγο ο γεράσιμος χουλιάρας.

12 οκτωβρίου 2021 / 23:44 . Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα . Η κρήτη έχει μεγάλα ρήγματα που συνδέονται με ισχυρούς σεισμούς. «eκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πολίτες της κρήτης που χτυπήθηκαν από ισχυρό σεισμό σήμερα. Για σταδιακή εκτόνωση του φαινομένου κάνει ο λόγο ο γεράσιμος χουλιάρας.

Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. Η θάλασσα βγήκε στη στεριά στο
Η θάλασσα βγήκε στη στεριά στο from media.enikos.gr
Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα . «eκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πολίτες της κρήτης που χτυπήθηκαν από ισχυρό σεισμό σήμερα. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,8 ρίχτερ . Νέος σεισμός τώρα στο αρκαλοχώρι στην κρήτη. Συνεχίστηκαν και σήμερα οι έλεγχοι και οι αυτοψίες από μηχανικούς του υπουργείου υποδομών και . Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. Για σταδιακή εκτόνωση του φαινομένου κάνει ο λόγο ο γεράσιμος χουλιάρας.

Ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε επίκεντρο τα 7 χλμ. Λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ της δευτέρας σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών, ενώ έως σήμερα το πρωί . Η δεύτερη σεισμική δόνηση καταγράφεται στα 4,6 ρίχτερ, στις 14:54 το μεσημέρι της τετάρτης στην κρήτη. 12 οκτωβρίου 2021 / 23:44 . Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα . Για σταδιακή εκτόνωση του φαινομένου κάνει ο λόγο ο γεράσιμος χουλιάρας. Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών έπληξε σήμερα το πρωί την επαρχία . Ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός. Νέος σεισμός τώρα στο αρκαλοχώρι στην κρήτη. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,8 ρίχτερ . Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια . «eκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πολίτες της κρήτης που χτυπήθηκαν από ισχυρό σεισμό σήμερα. Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης.

Σεισμοσ Κρητη Σημερα - Ελασσόνα: Νέα σεισμική δόνηση 3,7 / 12 οκτωβρίου 2021 / 23:44 .. Νέος σεισμός τώρα στο αρκαλοχώρι στην κρήτη. Σεισμός τώρα στο ηράκλειο κρήτης. Η δεύτερη σεισμική δόνηση καταγράφεται στα 4,6 ρίχτερ, στις 14:54 το μεσημέρι της τετάρτης στην κρήτη. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,8 ρίχτερ . Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα.